Uddannelser
Søg

  

Seneste nytNyheder

På vej...

Artikler


  Du er her: Forside » Uddannelse & Karriere » Massiv interesse for ny uddannelse på BEC Design

Massiv interesse for ny uddannelse på BEC Design

Til september åbner BEC Design dørene op for den nye professionsbachelor i Design og Business, og allerede nu har uddannelsesinstitutionen på Østerbro modtaget over 250 ansøgninger.

Det er den første gang, at BEC Design udbyder en professionsbacheloruddannelse, som henvender sig til de designteknologer og e–designere, som skolen i forvejen uddanner. Med de flotte ansøgertal er skolen blevet bekræftet i, at der har været en stigende efterspørgsel fra både studerende og mode– og livsstilsbranchen for at få uddannelsen oprettet. Uddannelseschef Carina Villadsen glæder sig over den store interesse og ser frem til studiestarten i september.

"Det er selvfølgelig en stor tilfredsstillelse, at vores nye uddannelse har vækket så stor interesse. Vi har gennem længere tid observeret et behov for en professionsbachelor i Design og Business, men ansøgertallet er alligevel overvældende. Vi glæder os til at starte op til september, og lige nu er vores dygtige undervisere i fuld gang med at planlægge det konkrete uddannelsesforløb."

Professionsbacheloren henvender sig ikke bare til færdiguddannede designteknologer og e–designere. Også multimediedesignere og markedsføringsøkonomer kan eksempelvis søge ind på uddannelsen, som desuden bryder med et geografisk monopol. I årevis har designteknologer og e–designere nemlig kun haft mulighed for at videreuddanne sig på TEKO, som ligger i Herning.

Med den nye uddannelse bliver det nu også muligt at læse videre i København, og det gør en stor forskel for de sjællandske studerende. Nanna Bodholdt er en af de mange designteknologstuderende, som har søgt ind på studiet. Hun havde oprindeligt opgivet tanken om at læse videre efter studiet, men muligheden for at læse i København har givet blod på tanden.

"Da jeg startede på studiet for halvandet år siden, havde jeg gjort op med mig selv, at jeg ikke ville flytte til Herning for at læse videre. Men da jeg hørte, at det nu blev muligt på BEC Design, tænkte jeg bare "YES". Det ved jeg, at der også rigtig mange andre på skolen, der tænkte. At det samtidig er nogle meget spændende linjer, man kan vælge, gør det bestemt ikke dårligere. Jeg håber at komme ind på enten design– eller ideationlinjen."

BEC Design har generelt oplevet en stor interesse for deres kreative uddannelser i år. Udover de flotte ansøgertal på professionsbacheloren har skolen fået over 400 ansøgninger til designteknologuddannelsen og godt 130 ansøgninger til e–designeruddannelsen. For sidstnævntes vedkommende er det en fordobling i forhold til sidste år.

Uddannelsesinstitutionen uddanner desuden også datamatikere, og her bliver der p.t. også arbejdet på at skabe en ny professionsbacheloruddannelse i webudvikling.
 
 
Nyeste

SenesteMest besøgteMindst besøgteTilfældige


Søgninger


Privacy Policy